söndag 28 mars 2010

Otur


Om man dricker ur denna kopp så får man otur, alternativt händer det nåt hemskt. Alla andra muminmuggar är ok. Men om endast den här muggen står i skåpet så får morgonkaffet vara. Logik? Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Lina sa...

På riktigt? Det där kunde nästan vara min favvo-kopp. Men jag känner lite samma inför den moranga hattifnatt-koppen. Den är så ful så jag är hellre utan kaffe än dricker ur den. Men Tuutikki är min all time favourite.

Anonym sa...

Jag är nybörjare på det här medVi har tre mumin. Vi har tre muminmuggar hittills. Den svarta muminpappan som e Henckas, speciellt som han har åstadkommit en spricka i den. Sen den orangea hatiifnattkondom-koppen o en rosa med nån som liknar Lilla My, men ändå int. Är det hennes utomäktenskapliga barn? Vem är hon kär i?

Hanna

Lina sa...

Jag har också funderat vem det är. Är det månne Lilla Mys mamma har jag tänkt? Men jag kollade just upp saken och det är tydligen Mymlan = Lilla Mys storasyster. Så nu vet vi.

Mia sa...

Jag har oxå funderat vem som pryder den där rosa koppen. Nu vet vi!
Jag äger ingen kondomkopp. Tycker heller inte så mycket om orange, så den vet jag inte om jag nödvändigtvis behöver. Denna svarta kopp, låter jag Jani dricka ur. Han klarar motgångar bättre än jag.