söndag 28 mars 2010

Note to self

Erika:

1. Ändra inställningarna för medlemskapet i Bremengruppen i Couchsurfing. Bremenborna är så väldans aktiva och har happenings hela tiden, och mailar medlemmarna flera gånger dagligen. Du öppnar ju inte mailen som handlar om alternativavegereceptutbyteskvällar. Alternativt gå ur gruppen. Lär ju inte åka till Bremen nå flera gånger inom snar framtid.

2. Kom ihåg att ändra inställningarna på facebooks "Are you interested" application, så du inte har 52 nya mail i hotmailens inbox, dagligen. De där turkarna och grekerna är verkligen på hugget när de skickar sina hundvalpar och chokladpralinsaskar som facebookgåvor.

3. Försök få detta gjort under de återstående 5 timmarna av nattskiftet. (Det borde inte vara omöjligt förutsatt att jag inte fastnar i "bejeweled blitz".)

4. Ta en allvarlig funderare på ifall du bör sätta upp en kontaktannons i tidningen/på nätet och sluta använda dumma facebook dejt äpplikeischöns. Alternativt ha Mia och Lina att skriva annonsen.

2 kommentarer:

Mia sa...

haha. angående annonsen så ställer vi (åtm. jag) mer än gärna upp!!! :)

Lina sa...

Turkar och greker (ja alla förstås, precis som att ALLA finländare har tuulipuku och dricker kosso istället för mjölk typ) vet minsann hur man uppvaktar en kvinna. Hundvalpar och choko.