Håll i er nu, för nu skall Martha tipsa.
Alltid (läs: 2 ggr) då jag lagar pizza lagar jag dubbelsats deg (eftersom det bara skall vara ½ jästpaket per sats). Dessutom använder jag bara ½ burk tomatsås. Halva degen och halva tomatsåsen fryser jag sedan ner.
Alltid (läs: 2 ggr) då jag lagar pizza lagar jag dubbelsats deg (eftersom det bara skall vara ½ jästpaket per sats). Dessutom använder jag bara ½ burk tomatsås. Halva degen och halva tomatsåsen fryser jag sedan ner.
Så behändigt att bara ta fram så där kvällen före matbutikerna strejkar och tina upp i kylskåpet till nästa dag(som ju också är väldigt klimatsmart!).
Men vad har hon i den tredje burken då, undrar ni ju förstås. Jo det är ju skinkan som lämnade över och som också varit nerfryst.
Genialiskt! Eller hur?
Men vad har hon i den tredje burken då, undrar ni ju förstås. Jo det är ju skinkan som lämnade över och som också varit nerfryst.
Genialiskt! Eller hur?
5 kommentarer:
Nästan äckligt genialiskt. Men good for you.
Otrooooooooooooooooligt, fantastiskt!
Man blir helt knäsvag
Jag är bara sååå nöjd över detta påhitt. Så enkelt, så eknomiskt, så ekologiskt liksom.
Får jag å va med å va geni?
Får jag får jag får jag ... snälla?
Hm...men det är ju nog min idé. Duger det om jag säger "lite genialisk"?
Skicka en kommentar