I do not get it.
Jag bakade pizza idag på jobbet. Gjorde två degsatser men använde samma recept. Använde torrjäst till båda, knådade (usch usch vilket fult ord) en för hand och till den andra använde jag elvisp och degkrokar.
Den ena jäste, den andra inte, what's up with that?
Enlighten me please!
11 kommentarer:
beats me. Lina vet säkert.
Jag vet inte! Men jag är nyfiken på om det var den handknådade eller den andra som jäste.
Tänkte säga nåt fult, men jag hejdade mej!
Meeeh! Varför hejda sig?
Det finns gränser.
Ja sku säg de va den handknådade som jäste, och den fick stå 10 minuter längre än den andra. Men ändå liksom, den andra jäste inte alls.
Handknådad brukar ju jäsa bäst ;)
Vi pratar pizzadeg ännu va?
Din snuskis!!
int hade du degen att stå i drag? Gärna ska de ju vara övertäckta med duk. hehe ska jag säga som bakar så ofta.....not
h.y
Kunde inte hejda mig. Men jag pratar om deg.
Y: Jag hade bägge degarna under duk. Men kanske det är som Lina säger, handknådat funkar bäst!
Skicka en kommentar