tisdag 27 april 2010

Skostorlek 48-52

Läser igenom gamla mejl från år jättelängesen. Hittade ett mejl där en kompis (anonym) förklarar hur en kille hon träffat ser ut. Hon berättade bl.a. att han har skostorlek 48-52. Nu kan jag ju inte låta bli att fundera hur det ser ut om man har sådana fötter. Här är således min tolkning. Kompisen i fråga kan ju hojta till om jag är fel ute.

8 kommentarer:

Mia sa...

Jag blir nyfiken vem det är som träffat den här snyggingen. Man vet ju vad man säger om män som har stora fötter... ;)

Lina sa...

Vi får se om någon känner sig träffad. Å män med stora fötter brukar ju ha stora skor oxå. T.ex. Nike-skor som den här snubben har.

Mia sa...

Det ante mej att det var nike. såschyssta dojjor.

Erika sa...

Åhh, jag blir också nyfiken!
Vem kan ha dejtat en stor snubbe med svart lockigt hår...??
Lina du måst avslöja sen!
Och väldigt schyssta dojjor!!

Lina sa...

Ja alltså egentligen vet jag ju inte om han har lockigt hår, eller om han ens har hår. Enda som jag är säker på är fötterna och hudfärgen (som kanske borde vara lite mörkare). Det känns som att du borde känna denna kille Erika ;)

Erika sa...

Hahahaha! Nee, jag tror int jag har dejta nån med så stora skor, och när har detta mail blivit skrivet riktigt och varför i all världen har killen skostorlek diskuterats?!

Lina sa...

Året var 2003. Vet inte varför du nämnde hans skostorlek, men det hade tydligen gjort intryck på dig. Märkväl att killen alltså är mörkhyad.

Erika sa...

Jahaja, nå ja tyckte väl att han var det också, men jag tänkte om det var nån latino och nån sån har jag inte träffat. Håret är nog också lite missvisande. Du borde ha ritat dreads, eller braids eller va de där flätorna nu heter.
Jo, han hade väl nog rätt stora skor :D Men vad jag minns så var nog båda fötterna lika stora.
Har dock inget som helst minne av att jag skulle ha uppmärksammat hans fötter, konstigt och att jag dessutom mailat det åt dig. Huh huh :)