lördag 15 januari 2011

Minne, jag har tappat mitt minne...

Jag håller på att bli dement.
Jag glömmer något precis hela tiden. Jag e så jäkla disträ.
Jag borde skriva upp varenda sak jag tänker att jag ska göra på jobbet för att inte glömma bort det. Jag får väl börja gå med penna bakom örat och ett anteckningsblock i bakfickan. Idag lyckades jag glömma bort en sak då jag gick från ena avdelningen till andra, sträckan där emellan var typ 5 meter. Kanske min hjärna har förfrusit?
Synd bara att jag inte glömmer bort att äta kex... och dylikt.

Idag avslutade jag arbetsdagen med att låsa nyckelskåpet, (med nyckeln som satt i låset) och lyckades låsa in alla nycklar. Ja, men det var väl inte så farligt tänker ni. Men nu går fanskapet inte att låsa upp mera, precis som att det skulle vara fel nyckel. Men hur lyckades jag låsa det i första taget då? Gahhh, jag får väl börja med leka Macgyver imorgon. "He sku vara ti ha en fällkniv"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror du håller på att bli dement för att du inte besökt jakobstad på länge. Du vet, den friska luften gör gott för hjärnan ;). (de dagar då de inte luktar från wisaforest vill säga...)

Å de där med fällkniv. Du får säkert låna av min pappa nästa gång hehe, han har knivar och ficklampor i mängd å massor. Å kanske han har nå Macgyver tips oxå. Eller så hade ju du nån bekant som kunde sånt förr i tiden om jag minns rätt. Månne de var nån släkting till dej ;)

y

Lina sa...

Det där låter bekant. Som tröst kan jag ju säga att glömskan brukar gå över. Och komma tillbaka. Och gå över. Och....ja du fattar. Periodare kallas det väl?;)

Lina sa...

Glömskperiodare vill jag förtydliga :)

Mia sa...

Här är en likasinnad. En som t.om. glömmer vad hon skulle skriva upp, trots försök med anteckningsblock.

Angående fällkniven så måste du nog ta en livlina och ringa en vän (läs släkting). Varför lita till sej själv när man har ett proffs att ringa?
Lycka till!