Jag som är urdålig på att vara ledig har njutit av denna "semester" som aldrig förr. Dock har jag ett (i-lands)problem. Det är nämligen väldigt krävande att två gånger per dag hitta på (och laga) något att äta. Fantasin har tagit slut för länge sedan. Nu varvar vi Saarionens krongrynsgröt med Saarionens mannagrynsgröt till lunch och stekt ägg varvas med kokt ägg och äggröra till middag. Typ.
Tips på andra rätter mottages med tacksamhet. Men det får inte ta längre tid än det tar att värma gröt i micron eller koka ägg på plattan.
Tips på andra rätter mottages med tacksamhet. Men det får inte ta längre tid än det tar att värma gröt i micron eller koka ägg på plattan.
3 kommentarer:
Varför inte prova på detta:
Stekt broilerfilé med sallad.
Salladen gjord på vitkål, morötter, lök, ärter och inlagd paprika. Dressing av vinäger, olivolja, svartpeppar, gurkmeja, senap + ev andra kryddor.
Lättlagat och kan ätas minst fem dagar i veckan.
Men de tar ju en hel evighet att laga den salladen!
Dela tiden med 5, silly!!!!
Det ger en genomsnittlig tillagningstid på 2-3 minuter/måltid inkl dukning.
Skicka en kommentar