måndag 12 september 2011

snacka sig lite goja

Ibland känns det som att dygnet har för få timmar.
T.ex. som då man har varit några timmar på jobb, sovit päikkärit pga. förkylningen och sedan skall ta fram tentböckerna men märker att man inte alls har tid att läsa på tent eftersom man måste göra sina hemuppgifter som man har i den där arbetsgruppen man är med i. Arbetsgruppen som har träff imorgon, men vilken man måste skippa pga. obligatorisk närvaro i skolan för att få delta i kursen som börjar.
Ibland känns det som att man borde planera varenda timme man är vaken på dygnet och anställa en slavdrivare som står och piskar på en så man får något gjort. Så man säkert inte sitter och äter popcorn, skriver onödiga blogginlägg och lyssnar på Samantha Jones som ustöter stönanden genom TV rutan pga. sex and the city re-runs, samtidigt som man tycker synd om sig själv då man inte kan träna pga. en förkylning som högst antagligen bottnar i bihålorna.

Ibland känns det som att det vore bättre ifall man inte tyckte så mycket om att...t.ex. sova och slappa, ifall man inte vore så lat.

Och ibland känns det tydligen som att man måste klaga lite. Inte för att det hjälper nåt, men ni vet bara för att...

2 kommentarer:

Lina sa...

Ja nooo kan de va skönt att få klaga av sig lite ibland. För inte är det någon vits att stampa med foten i golvet och bita ihop käkarna i sin ensamhet. Man vill ju ha lite medlidande i sin uslighet ju.

Mia sa...

Eller anställ en slavdrivare som GÖR sakerna åt dej istället för piska på dej att göra dem.. ??!