fredag 16 september 2011

Bort med bandaget!


Högläge.

Musti har haft bandage på benet i över 8 veckor sedan stygnen togs bort.
Han har även haft socka så han inte skulle bita sig i tårna (hade ju varit så självdestruktiv att han bitit upp trampdynan så den måste stansas tidigare). När man luftade foten blev han helt mysko, sprättade omkring och försökte skaka av obehaget han tydligen kände när han gick barfota.

Nu har bandaget tagits bort. Lite åt gången pga. kissens temperament. Sedan när det bara var en liten del kvar, fattade han vad som pågick och han låg avslappnat och njöt.

Jag har ännu inte sett hur det ser ut, men tänkte åka och inspektera i helgen. Tydligen är det inte mycket kvar av benmuskeln eftersom han inte använt den alls, så nu får kissen börja storträna.

Lina, du kan se detta inlägg som en exponeringsuppgift för din kattfobi. Kontakta mig ifall du uppskattar att ångesten blir för svår. Den borde dock avklinga ifall du kollar tillräckligt länge på bilden.

2 kommentarer:

Mia sa...

Stackars Musti! och du borde kanske prata om det där självdestruktiva beteendet med honom. Det låter som om han sko ha problem.

Lina sa...

Jag klarar nog bilden. Kan till och med känna lite medlidande för kattrackarna och det han varit med om. Men så fort han är tillbaka i ursprungsskick är han nog bara en katt som alla andra.