måndag 14 februari 2011

Ja må den leva!

Ja må den leva, ja må den leva! Grattis till bloggen i efterskott! (Hur kunde vi missa årsdagen så där totalt?) Ja, jag tycker också vi fortsätter blogga ett tag ännu, själv har jag inte varit så aktiv på sista tiden, men så länge Mia och Lina underhåller MIG så är det lugna puckar, fina fiskar, långa bollar på Bengt osv.!

Hur kallt är det inte egentligen? Imorgon morn är det enligt väderleksrapporterna -29 i denna stad. Jag har nu gett fan i energisnålandet och höjt tempen på batterierna, kanske jag inte behöver sova med två täcken, pyjamas och sockor i natt.

I dessa kalla vintertider vore det fantastiskt att ha bastu i lägenheten. Eller åtminstone en större varmvattenbehållare, så att jag skulle kunna stå en timme under vattenångorna. Innan jag flyttade in, bodde det en trevlig kille här. När jag var och tittade på lägenheten lag jag märke till att "vatuboilern" inte var av den största modellen. Jag undrade ifall varmvattnet tar fort slut? "Nej, nej" konstaterar killen, det räcker riktigt bra till. Vad jag inte frågade honom var ifall han använder balsam efter att han tvättat håret eller om han rakar benen under rinnande vatten...

Varm vattnet räcker precis till det, sen gäller det att ha brått ur duschen för att behålla något av den värme man hunnit ta till sig. Som ni säkert förstår måste man ibland prioritera att bara stå och drömma i duschen framom rakade ben.

Jag skall försöka komma ihåg denna vintern när jag i augusti bannas över hettan i USA.

2 kommentarer:

Lina sa...

Lita aldrig på en man då det kommer till vatuboilare alltså.

Men jag tycker gott du kan skippa benrakandet en tid framöver. Man behöver nog lite päls för att klara av denna vinter. Inför USA-resan kan du sedan hyvla bort pälsen.

Mia sa...

Jag hoppas verkligen sommaren hemma i Finland oxå blir varm för annars har man ju inget att se fram emot när man möter -25grader varje dag nu!!