onsdag 13 april 2011

Småsint?

I vanliga fall brukar bilister låta en gå före över ett övergångsställe när man kommer gående med vagnen. I vanliga fall. Det gjorde dock inte fru Rikgsdagskandidat idag trots att jag kom före henne.

Är det småsint av mig att direkt tänka "Ha! Dig tänker jag minsann inte rösta på".

Jag tänker: antagligen.

7 kommentarer:

Röstberättigad sa...

Vem var denna huligan till kandidat??
Jag vill också låta bli att rösta på henne!!

Lina sa...

Vill int hänga ut någon på en så stor blogg som våran. Men jag kan säga som så att ser du en blå/grå farmarbil (fråga inte märke!)med riksdagskandidatens nuna i bakfönstret så ska du se upp.

Man tycker ju det skulle vara smart att köra en mer anonym bil än så om man tänkt bryta mot trafikreglerna! Eller hur?

Mia sa...

OJdå. Jag gissar vem det är. Fast jag tror är så storsint att det inte ska påverka mitt val.

Plattskatt? sa...

Men kommer man så långt att man ser nunan i bakfönstret så kan det ju vara för sent! Då kanske man ligger där mitt på övergångsstället, tillplattad och -död.

Lina sa...

Det har du rätt i. Bäst att akta sig för alla blågråa farmare och alla riksdagskandidater. Då torde du gå säker.

Jean sa...

Jag brukar prata om självmordsmorsor.
Såna som står i en korsning och pratar skit med andra mammor, och sen plötsligt gör en av dem en 180graders svängning och kastar ut barnvagnen på skyddsvägen.
Sen står de där och stirrar irriterat som en våldtagen get när man tvingas nitbromsa så hårt att ungen vaknar.

Själv sitter jag där med spänd blick och undrar om hon förstått att om det inte varit för min fenomenala uppmärksamhet och den fantastiska bromskapacitet som min Passi besitter så skulle både hon och ungen ha varit utraderade från jordens yta.

Du är väl inte en sån Lina?

Lina sa...

Nej du! Det var ju just för att jag INTE är sån som hon körde före mig. Skulle jag ha varit själv skulle jag ha kastat mig ut i trafiken bara för att hålla på min rätt. Men nu tog jag det säkra före det osäkra och väntade för att se om damen i fråga tänkte släppa mig före, men se det gjorde hon ju inte. Jag är bitter.

Att jag själv är dålig på att släppa fotgängare och cyklister före över övergångsstället behöver ingen veta. Jag är ju ändå ingen riksdagskandidat heller!