tisdag 26 juli 2011

Kärleksbrev

Var vaken mellan 5.30 och 6.30 idag. Under den tiden åt jag morgonmål, bytte blöja på lillkillen och skrev kärleksbrev (typ) åt Mr T som skulle stiga upp 7. Efter det somnade jag om.

Ps. Det är lättare att läsa om man klickar på bilden.

Under samma timme lyckades jag också få ut en del av blöjinnehållet på badrumsmattan.

Jag känner att det blir en bra dag det här.

8 kommentarer:

Mia sa...

Äckel varning över tandborsten. HOPPAS HOPPAS MrT knäckte koden och förstod att inte borsta gaddarna med sin egna tandborste!!

Mr.T sa...

Jag for till sovrummet faktiskt med vid-öppna ögon och försökte mumbla åt Lina att jag glömde detta med tandborsten, och körde till! Crazyt!

Erika sa...

Det var ett annorlunda kärleksbrev!
Men kärlek minsann att du varna honom :)

Lina sa...

Han borstade faktiskt tänderna med den ändå. Men som sagt tror jag inte den landade i kakkavatten. Jag är nästan säker. Nu är han i alla fall och köper en ny tandborste.

Jag har aldrig skrivit kärleksbrev förr tror jag, så jag är kanske inte så bra på det. Bättre lycka nästa gång.

Sabrina sa...

Min man brukar tappa min tandborste på golvet, och den jäveln berättar aldrig åt mig då det händer om inte jag själv hört att den trillat. Så nu som då borstar jag säkert tänderna med lite fotsvamp och silverfiskar.

Lina sa...

Brukar? Låter som att det händer titt som tätt. Säg att han ska sluta tafsa på din tandborste om han inte kan hålla den i handen.

Men å andra sidan fotsvamp har aldrig dödat någon, och man kan tänka att silverfiskar är lite som sushi. Men du tycker kanske inte om sushi? I så fall är det bara äckligt.

Lina sa...

Nu tycker säkert någon att det är långsökt att jämföra silverfiskar med sushi. Och det är det också.

Erika sa...

Sabrina! Kanske du borde investera i en ny. Tanborste alltså, inte man! Han har säkert fällt tandborsten i toalettstolen också, med tanke på det där med skåpet.