Igår lyxade vi till det med fiskpinnar till middag. När jag tog ut dem ur ugnen såg bakplåtspappret ut så här
Tycker ni att det ser helt okej ut eller borde man vara orolig på sin ugn?
6 kommentarer:
Anonym
sa...
Jag skulle hellre byta ut pappret! Det verkar inte riktigt förtoendeingivande. Byt fiskpinnarna samtidigt mot mindre explosiva varor, t.ex. broilerfiléer. PS Verifieringsordet nu var "boom(a)"
6 kommentarer:
Jag skulle hellre byta ut pappret! Det verkar inte riktigt förtoendeingivande. Byt fiskpinnarna samtidigt mot mindre explosiva varor, t.ex. broilerfiléer.
PS Verifieringsordet nu var "boom(a)"
Men det är samma papper som vi allid brukar använda och aldrig har det brunnit förut.
sätt i en mindre form. Smöra formen med äkta smör. Säkert o tryggt recept.
H. Vardagskocken
Men då blir de ju mera disk ju! Kör nog hellre folie nästa gång då.
Men jätte prackot ju. Nu måste ni ju ha stenkoll nästa gång ni ska "ugna" nånting!!! TUR Att ni har lagt upp brandvarnaren iallafall.
Det var precis min tanke. Den med brandvarnaren alltså.
Skicka en kommentar